Com sempre CIRC CRIC

Ens trobem a la recta final de la preparació del 12è Festival del Circ Cric!🥰 A hores d’ara ja falta menys d’un mes per arrencar, i des de les oficines m’han xivat algunes coses…🤫
Començaré per la més òbvia😏🎟LA VENDA D’ENTRADES JA ESTÀ DISPONIBLE AQUÍ🎟👉 Aquesta temporada podreu gaudir del clàssic Que Bèstia! amb la Senyora Titat, en Tortell Poltrona i en Bobas. Circ de clown de tota la vida amb música i riure assegurat.  

Els dissabtes a les 18:00.👉 Va anar tan bé que no hem pogut deixar enrere el Catacric. Ara bé, l’any passat en dèiem Catacric.40 perquè celebràvem els 40 anys. El temps passa i aquest any és el Catacric.41! Té la seva lògica…🤔 Espectacle de circ en tots els aspectes: artistes de circ, trapezistes, contorsionistes, acròbates, músics, pallassos… 

Els diumenges a les 12:00.🌿 Aprofitant l’entorn privilegiat en què ens trobem, aquesta temporada engeguem el projecte de La natura ens parla. Una passejada interactiva per l’entorn del Circ Cric dirigida per en Martí Boada i en Tortell Poltrona.  
🎶 I com que el circ sense la música no és circ. Hem convidat alguns artistes perquè vinguin a tocar al Circ Cric… i ens han dit que sí! Si esteu al cas de la nostra web i les XXSS, podreu descobrir qui vindrà…Jo només us dic que el 3 d’abril ve un grup MOLT xulo per inaugurar la temporada.
Estem segurs que us encantarà. Fins aleshores seguirem treballant, assajant i escalfant perquè el 3 d’abril torneu a gaudir de la primavera al Circ Cric!
Salut, circ, alegria i, sobretot, bon humor!Bon Festival del Circ Cric al Montseny 2022!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: