Vicenç Saez de Tejada. Sempre en el record.

Granollers ha perdut un home notable, irrepetible. Una d’aquelles persones que no fan soroll, sense afanys de notorietat ni voler ser sempre el primer però, fan molta feina i engrandeixen tot allò que toquen. Gràcies Vicenç per la teva capacitat i bonhomia, virtut en desús a la societat actual on tothom vol ser més que l’altre. La mirada no enganya. Sempre et recordarem i intentarem emular te. Gràcies per tot el què has fet, per la teva passió per les coses ben fetes, per la generositat que sempre has mostrat.La cara, com diuen, és el reflexe de l’ànima. Gràcies per la teva amistat, el teu bon fer al servei dels altres…

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: