Els Mossos d’Esquadra detenen un home i una dona pels delictes de revelació de secrets i suborn


L’Àrea d’Investigació  Interna de la Divisió d’Afers Interns van realitzar ahir dues detencions a Barcelona i Montornès del Vallès, relacionades amb els delictes de suborn i revelació de secrets.

Una de les persones detingudes és un agent dels mossos d’esquadra destinat als serveis centrals del Complex Central. Una tercera persona està investigada pels mateixos fets. L’agent presumptament filtrava informació policial a un grup criminal organitzat especialitzat en diferents àmbits delinqüencials a canvi d’obtenir beneficis econòmics.

Els investigadors han detectat més de 400 consultes irregulars i no justificades als sistemes d’informació policial. En el marc de l’operatiu, els agents han  portat a terme dues entrades i registres als domicilis de les persones detingudes.

El cas és liderat pel Jutjat d’Instrucció número 3 de BCN. La Direcció general de la Policia ha incoat un expedient disciplinari a l’agent  que ha estat apartat del servei. Els detinguts passen avui 25 de març 2022 a disposició judicial.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: