Fa 31 anys que vam despedir Salvador Llobet

Penso que la nostra ciutat te un deute amb ell dit senyor Llobet. Doctor en Geografia, lliure pensador cofundador de l’Agrupació excursionista de Granollers, gran mestre a l’escola que avui porta el seu nom: Escola Municipal Salvador Llobet. Va influir molt a l’educació, en tot el que abarca la paraula, dels nostres fills quan res era fàcil i els mitjans molt minços. Era un plaer escoltar-lo, no callava res del que no li agradava i, en aquells moments podia costar car, ser com era.

Persona admirable i respectada, de veu profonda, va ajudar a molts joves a graduar-se i a preparar-se per la vida quan tot estava sota control. Mai l’oblidarem! Granollers te un gran deute amb ell. No n’hi ha prou que l’escola porti el seu nom. Caldría tenir-lo com a ciutadà il-lustre i treure’l com a model del què pot la voluntat i ganes de ser, un notable lliure-pensador no adscrit a res, d’una independència reconeguda i admirada per nosaltres, els seus amics.

Gràcies doctor Llobet. Sé que ens retrobarem i seguirem discutint sobre lo diví i lo humà.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: