ATZUCAC?

NO volem cap carrer ni carreró sense sortida. Menys encara un país, el nostre Catalunya que tant estimem, en aquesta direcció. Els que hem viscut situacions complicades de guerra i post guerra, NO volem que aquelles situacions es repeteixin i malmetin els nostres esforços per arribar on som, malgrat que hi hagi molt a corregir. Ho tenen clar els que manen? Penso, seriosament, que no.

Escoltar les veus de la ciutadania de forma sovintejada, els ajudaria a discernir moltes situacions que, de nou, tenim al davant i, només plegats poden superar, sense sigles ni colors. Restem a la vostra disposició si ho considereu pertinent. NO oblideu que el poble és sobirà i ha de poder decidir què necessita, com ho vol soventar, sense enrenous ni sorolls.

Com diu el refrany enraonant la gent s’entén, NO únicament uns pocs que. al menys a mi, NO em representen!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: