Granollers està de canvis.

Aquesta setmana l’alcade Josep Mayoral presentarà la seva renuncia en tant que batlle, rera 18 anys de dedicació a la ciutat i als seus habitants. Sense fer soroll ha sabut rodejar-se de persones vàlides que, han seguit el seu caminar fent bona feina i poc soroll.

Serà l’Alba Barnusell companya de partir PSC i de transitar per la casa gran en tant que regidora qui el sustituirà, imagino que amb el consentiment del grup. La capital del Vallès tindrà doncs una alcaldesa a partir de demà dimarts -haurà de ser ratificada demà dimarts 29 de març 2022 en un Ple extraordinari-.

Alba Barnusell és una agosarada i gran treballadora que no dubto serà digne seguidora de la feina emprada per Mayoral. Feina que ja han compartit a la casa gran i, no li és deconeguda.

Gràcies Josep Mayoral pel teu bon fer, pel bon saber estar per l’alcaldia i també per carrers i places de la ciutat escoltant les veus que et necessitaven.

Per tenir present que ser alcalde no és càrrec etern i, per la teva proposta envers l’Alba Barnusell. Jo diria que és un regal per la ciutat que coneix i estima i, estic segura que mai et farà quedar malament. Sap sempre el què i el per què fa les coses i, les fa be, a imatge i semblança teva. Gràcies per la bona feina!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: