Defensem el català. Primàries Catalunya

Des de la Coordinadora Nacional del moviment Primàries per la independència de Catalunya donem suport a la defensa de la llei de política lingüística aprovada pel Parlament de Catalunya l’any 1998 i estem en contra de la modificació forçada pels tribunals espanyols per tal d’incloure un inacceptable 25% de castellà a les nostres escoles i trencar el model d’immersió lingüística. En conseqüència, entenem que Esquerra Republicana i Junts per Catalunya no són fidels al mandat del poble, perquè acaten les sentències judicials espanyoles i fan seguidisme de la proposta de llei que els partits PSC i En Comú Podem volen intentar aprovar el 28 d’abril d’enguany.Per això,  us demanem que signeu el manifest (si ho trobeu convenient) de la Plataforma per la llengua -defensem l’escola en català-  que demana també la retirada de la proposta de llei. I per fer-ho evident, des de Primàries Catalunya us animem a participar a la concentració d’Enllaçats per la Llengua, que es farà a la plaça de Sant Jaume aquest dissabte 2 d’abril a les 18:00h i a la posterior manifestació que convoca Som Escola, recorrent des de la plaça de Sant Jaume fins al Parlament de Catalunya.   Gràcies per la participació i la defensa del català.

Coordinadora Nacional de Primàries Catalunya


 

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: