Circ CRIC. Per Setmana santa no parem

El cap de setmana passat vam fer els primers Que Bèstia i Catacric 41 de la temporada i us podem assegurar que van ser tot un èxit! Tot i que semblen els mateixos, aquest any els espectacles tornen renovats amb nous números, nous artistes, i nova música🎺 Tenim tantes ganes que els veieu que aquest cap de setmana tampoc descansem! Així que si no teniu plans i teniu ganes de passar una bona estona al Circ Cric, ja ho sabeu
😏🎟COMPRA AQUÍ LES TEVES ENTRADES.
Per cert! Aquesta temporada tornem a fer allò que tant ens agradava, però que degut a la pandèmia vam haver de deixar de fer…🎪Han tornat els espectacles per escoles!🤹‍♀️Cada setmana arriben centenars d’infants de tot arreu a gaudir d’espectacles exclusivament fets per a ells. I a nosaltres ens fa molt feliços tornar a acostar el Circ als més petits i sentir les rialles més sinceres a les carpes.
🤔 I parlant dels més petits, aquest diumenge també ens han visitat tots els participants del 1r Concurs de Cartells del Circ Cric i ens va sorprendre la quantitat de petits i petites dibuixants que ens van visitar🎨Enhorabona a tots i totes.
Així que ja sabeu, ens podreu trobar a St. Esteve de Palautordera durant els propers mesos
☺️Us hi esperem! 

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: