Demà tornarà el fred

Les previsions d’aquest vespre no son del meu agrat. Necessito calor, el fred m’atueix. No solo mirar la TV però avui he fet una excepció, d’aquí que he vist que demà dimarts, les temperatures baixaren més de 10º respecte a les d’avui acompanyades de pluja. M’agradaria fos un error.

Sabem que la primavera és insegura però variar d’un dia per l’altre de 10º, és una exageració, com tot el què vivim. Haurem de rescatar la roba que ja havíem guardat i protegir-nos del fred i l’humitat per evitar costipats.

Sort que a primera hora de la tarda he caminat-passejat més d’una hora gaudint del sol i la calor. Hem mantingut llarga conversa amb un amic de vida amb el que havíem jugat i guanyat Campionats de tennis anys ha. Els records ajuden a viure quan tot és confós.

El clima està fent la seva revolució. Confio recuperi la serenitat i ens porti de nou la bonança primaveral.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: