Espies? Controls?

Ens dolíem de que a determinats països del món era una pràctica habitual, pobre gent dèiem però, aquell fer, resultant de la cobdicia s’ha estés arreu i avui, S XXI, tots som víctimes d’aquest delit. Mai ha sigut el meu pecat. Tothom vol ser el primer en tot, trepitjant què i a qui calgui. L’enveja, com sempre, és la gran protagonista. Saben tot de tothom però, la majoria, no es cuiden de les seves famílies.Malauradament ens sentim controlats, de manera especial els que escribim i pensem potser diferent a algunes majories. Massa dictadors es creuen amos de vides i bens i, no ho acceptem.

Aquells controls i espies d’alguns països en temps passats queden curts amb el què passa avui al món ja que tota mena de comunicacions estan al servei dels que es deleixen per bugadejar sobre les vides al-lienes. No suporten que algú estigui en un esglaó més amunt que ells.

I si, defenso amb força que ningú pot robar-nos el dret a opinar, que no vol dir imposar. Seguirem dient amb respecte el què ens agrada però també allò que caldria millorar per aconseguir una societat més justa, la nostra, que segueix muda per la temença del què pensaran de mi si ho critico.

Només cal que vagis a algun acte públic per descobrir el tarannà d’alguns, veure com es mouen i deleixen per figurar en aquesta societat en la qual, malauradament la por segueix fent estralls. Massa espies i controladors pendents del que fas, com et mous, com vesteixes, amb qui enraones. Ah! i quin cotxe tens. El meu, deuria ser un dels més tronats de tots els que ahir érem a la Sala Tarafa a la presentació del segón tom del llibre que va presentar la Mònica Ribell: Primàries Granollers 1477 veus per la independència, que val la pena llegir.

I als que ho volen manegar tot, els que espien i controlen el nostre dia a dia els recomano: cuideu-vos de casa vostra. Segur que, com diu el refrany, els arbres no us deixen veure el bosc. Cadascú és responsable de la seva vida. Res ni ningú ens la pot robar…

I avui a la Cuina de Resistència: Truitetes farcides de mongetes tendres amb salsa de tomàquet

INGREDIENTS . Dos ous per persona i mongetes tendres tallades petites. I per la salsa de tomàquet dos tomàquets madurs per cap, sal, pebre, oli, mostassa.

La salsa de tomàquet: nets i tallats en quatre trossos cadascun els posarem en un pot o cassola amb oli, sal, pebre i una mica de mostassa; foc molt suau uns 20 minuts. Ja al punt, ho xafarem amb la batedora.

Netes sota l’aixet i, tallades petites, bullirem les mongetes amb aigua i sal uns 16 minuts i escorrerem. Batrem els ous amb sal i pebre i reservarem.

Farem truitetes amb mig culler d’ou batut i les farcirem amb mongetes, que col-locarem en una plata per enfornar. Ho passar ho pel forn calent abans de servir,

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: