I la vida va…

Segueix el seu caminar, diferent per a tothom, no es pot dir que ningú se l’hagi buscat. Pot ajudar segons sigui el teu comportament però, jo diria que tot està molt marcat. Si plou o fa vent o fred o calor sí és per a tothom, però, alguns, tenen opcions d’apaivagar-lo no així d’altres, una gran majoria.

Varia, sí, el comportament de tothom. Ningú és igual a l’altre, hi ha bona gent, gent, que no s’entera ni del que passa, d’altres que abusen dels que consideren inferiors, i els utilitzen segons els seus capricis. Però tots ens trobem immersos en una societat de consum que, si no saps marcar límits, pot acabar amb el teu benestar i el dels teus propers.

Has de saber què vols, per on no passaràs i, aixó comporta que molts s’allunyin de tu… Allà ells i el seu pensar. Hi ha gent extra que ajuda i està sempre on la necessiten, mentre d’altres -una gran majoria- fan sovint l’orni. No estan disposats a apropar-se a aquells que necessiten ajut. Sort n’hi ha que, com diu el refrany, no més de pa viu l’home…

L’amor ho pot tot. Si tens aquest sentiment, viu, estàs salvat.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: