Festa del treball 1 de maig

Abans era festa senyalada, celebració que, amb el pas dels anys ha perdut ressó. En aquesta data, recordo que autoritzaven poder utilitzar camions per a fer sortides de grups. Hi posaben cadires i, era més econòmic que anar-hi amb bus.

Era el primer dia d’anar a la platja, d’aixó fa molts anys, quan res era fàcil com ara. No tothom tenia posibilitats ni mitjans com ara. Avui hi ha massa coses a seguir i, costa trobar i endevinar què escollir.

Avui, primer de maig 2022 temps agradable de sol i temperatura. Convida d’anar a fer no importa què, ni on. La gent ha sortit de casa a passejar arreu, també a la muntanya. Jo he anat a Puiggraciós i hi havia més caminants dels habituals.

Confiem-desitgem que la pandemia ens deixi tranquils. Que puguem fer en cada moment allò que ens vingui de gust i moure’ns sense mascareta per recuperar la vida prop d’amics i parents.

Tinc clar que els que manen, han intentat inocular-nos la por. Ens volen subtils i esporuguits, de manera especial als més grans. NO ho aconseguiran! Tenim clar què volem, per on NO passarem!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: