Amistat uneix-nos

Amistat uneix-nos

Llibertat deslliura’ns, germans, el demà serà millor. Bonica cançó, lletra oportuna com mai.

Confiem sempre, cal saber aprofitar, el que la vida ens ofereix i escollir el més addient en tot moment. La és dura, costa seguir dempeus quan gairebé tot falla. Sort de tenir bons amics que t’acompanyen. A tots gràcies.

Quan tot fa figa i es diria que el món va a la deriva -molts indicios ho pressagien- només l’amistat perdura. Si et trobes sol o trist una trucada et retorna a la vida i sovint tu mateix te n’enrius del malson passat.

Parents i amics son la nostra salvació. Res és més important que l’amistat, la de debó. La familia et ve donada, els amics els tries tu. Intentem fer pinya i fer encontres sovintejats per enraonar, fet que ens diferencia dels animals però, la por de sortir imposada per la pandèmia, ens ha tornat a tots esquerbs, dominats per la por.

Fem pinya si volem aquest demà millor que diu la canço es converteixi en realitat

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: