Costa seguir endavant

Tot s’ha modificat, també la vida. Els que som de generacions antigues ens costa seguir determinats usos i costums actuals. No soc rutinaire però, segons què em depassa. Per a mi el blanc sempre serà blanc i el negre negre. Poden sorgir colors intermitjos però costarà posar-els-hi nom i situar-los on correspón.

La vida ha augmentat el frenesí original, tot es fa sota pressió, vulgarment dit volant, sense rumiar si serà pertinent i oportú. Sovint, no ho és. Massa vicis comuns, greuges pels més grans, fem nosa quan volem ajudar a trobar el punt idoni. Consti que només opino, mai he intentat modificar criteris a ningú.

No imagino com tractarà la història aquests darrers anys, però no crec que sigui en to favorable. Nosaltres, abans d’un llençament ho estudiàvem, comentàvem i compartíem amb entesos el model, no importa de què.

Avui hi ha molts savis però, també, una massa gegant que s’aprofita dels savis i viuen amb l’esquena dreta, com es diu vulgarment. Quan ho veus i ho comentes, et miren malament…. No has entés res solen respondre. Millor quedar a segon terme en tant que espectador. Voler donar consells, és cosa de vells, NO de bells…

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: