Calor? A mi m’atordeix el fred

Diu el refrany a l’estiu tota cuca viu i, és cert. Poca roba, res de calefacció, menjars suaus més econòmics i menys ganes de menjar. Una dutxa si arribes del carrer com avui un dels dies més calorosos i et sents acalorada però, saben? Ni aixó. Tot l’any podria ser així. Em consta però que ningú hi estaria d’acord.

És imprescincible beure molta aigua -jo de l’aixeta- ni tant sols passada per la nevera. No la suporto freda. Menjar una mica de tot el què necessita el nostre cos: verdura, fruita, poca carn, algun ou -que pot ser preparat diferent cada dia- una mica de peix, gaspatxo, sense oblidar el formatge amb petites dosis, a cada àpat i codonyat. Casen molt be. Ah! i una cervesa! No s’espantin, tot son miques…

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: