Avui llarga trobada a Puiggaciós

Avui trobada del Grup Enllaç de Puiggraciós, preparant activitats a dur a terme abans d’acabar l’estiu. Apart d’acords puntuals sobre futurs encontres, hem previst un Concert del Josep Mª Roger, piano, pel diumenge 26 de juny a les 18h, al Santuari i,

la Caminada contemplativa «caminem junts» pel dissabte 2 de juliol, a partir de les 8.30h. No cal dir que tenim i tindrem molt present el Jaume Galobart company nostre, que ens va deixar el passat mes de març sense fer soroll, tal com ho feia tot i, ho feia be. Gràcies Jaume, et tenim-tindrem molt present. Ens faltes!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: