Diumenge calorós…

Em costa dir que tinc calor però avui ho he repetit moltes vegades. Matí agradable, a primera hora a Puiggraciós però, a mesura que avançava el dia, la temperatura s’ha anat enfilant. Termometres? 36/17º a l’Ametlla del Vallès. Donava la sensació d’ofec.

Ganes de romandre quieta, casa tancada, portes i persianes closes, per preservar l’interior de l’escalfor externa. Son les onze de la nit però la fresca no arriba. Confíem, malgrat que la previsió per demà segueix a l’alça…

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: