Com diu una cançó: la vida dona sorpreses

Mai surt allò que esperaves, que havies treballat i confiaves donés fruit. Imagino que és comú a tothom però penso que caldria aprofundir alguns per què? Per evitar repeticions no desitjades. Món de mones o de persones que estimem la vida i el quefer diari?

Les ensopegades no buscades colpeixen i desanimen però…hi som i seguirem el nostre caminar previst mentre la vida ens acompanyi. Sabem de vell antuvi que no tot son flors i violes però, ens agradaria recuperar aquell nostre caminar de felicitat quan res era possible i, érem més feliços que ara.

L’experiència de vida, per sort, no ens la pot robar res, ni ningú. M’hi deleixo ara, escrivint-la. Ah! i els que pensen que ho saben i ho tenen tot que tinguin paciència. El sentit comú dels senzills els pot guanyar el pols, si l’arriben a fer. La vida, sovint, dona sorpreses… No les esperades.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: