Mou-te. Pensa. Rumia. No t’aturis

Secret a crits que massa no saben atendre. No et quedis arraserat perquè fa fred o fa calor, plou o, fa vent. No surtis perque avui fas mala cara, no has dormit prou be. No vols moure’t perque estàs trist i moix, perque et trobes isolat….Què pensaran quan et vegin els altres?

Com diuen al meu poble, se m’en fot del què pensen, millor sol que mal acompanyat. Lógicament voldríem que els nostres propers se’n recordessin i, plegats, compartíssim vells-bells temps passats des que érem infants, o fèiem ballets, o anàvem vestides d’escola a las carmelites…

Records que amb tant temps tancats t’arriben pas a pas i revius alló que creies insuperable. Infelices de nosaltres que així pensàvem. La vida ens ha donat moltes sorpreses. Malauradament molts ja no hi son per compartir-ho. Ens van deixar massa aviat…

És temps per rumiar, per ser conseqüents amb allò què volem ara que som adults. Segur que el nostre pensar és similar per a molts: ens agradaria viure prop dels que estimem i ens estimen. Demanem també serenor i amor i, no perdre mai l’esperança de que el futur serà millor.

El secret principal radica en no aturar-se, aixó és el que voldrien alguns, que el temor ens frenés quan cal dir les coses pel seu nom més que mai, ara que tot sembla im possible, ara que les mentides estan a les ordres dels que tenen poder i, ens ho volen fer empassar tot.

Justament la Covid ens ha ofert molts temps per pensar, per intentar aclarir molts per què d’alguns dels que manen i ordenen les nostres vides, malgrat haber deixar clar que mai ho farien.

Vull tenir unes paraules d’agraïment per Josep Mayoral, home conseqüent en el seu periple de quinze anys a l’alcaldia, al front de l’Ajuntament de Granollers. Mai ha anat amb el coll estirat, mai ha escollit lloc preferent. Sempre ha estat un més al grup, on corresponia, acompanyat de la Roser, amable i senzilla com ell. La història de la nostra ciutat els recordarà amb admiració. La meva la tenen.

I Avui a la Cuina de resistència: Peres confitades adobades amb xocolata i ametlles.

INGREDIENTS. Peres d’hivern. Xocolata desfeta. Ametlles picades confitades. Sucre -una cullarada per pera-. Vi negre

Pelar les peres intentant quedin senceres i bullirles amb aigua, vi negre i sucre uns 20 minuts. Escórrer i deixar refredar. Preparar xocolata desfeta Nestlé postre.

Col-locarem les peres en una safata, les cobrirem amb xocolata desfeta i les adobarem amb ametlles picades que haurem passat per una paella amb una mica de mantega per enrossir-les

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: