Viure de records?

No, però sovint ajuden a sobreviure quan tot falla… Amics que, temps ha no has vist i, de cop apareixen per compartir records de vida en moments complicats de tot ordre, quan alguns anuncien una traca final.

Avui 2 de juny de 2022 dia molt especial al redós de la taula dinar amb uns, sopar amb altres amb els que hem recuperat moments viscuts, en temps passats, quan encara tot era menys era possible i, ens en vam sortir. Res millor que les bones amistats que, sovint, superen la condició d’amics i sents com a germans. Gràcies a tots. Us estimo Jordi, Carmeta, Xavi. Inimaginable la vida sense vosaltres, amics de diferents èpoques, l’amistat no te edat. Té cor i i memòria.

No m’agradava quelcom que deien abans: la família et ve donada, els amics ets tu qui els tries. Frase plena de raó.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: