Calor…

Sempre m’ha afectat el fred, enguany però, m’atabala la calor. Sempre he anat contra corrent, el fred m’atordia, la calor era el meu temps preferit, mai m’havia tret la son ni les ganes de fer coses fins ara, juny de 2022 que malgrat disposar de ventiladors -que mai habia utilitzat-, espero la vesprada confiant que s’estabilitzi la temperatura i tots puguem respirar millor.

Avui he modificat, àdhuc, l’hora d’anar a caminar per evitar les altes temperatures i la xafogor dominant. Ara dissabte 4 de juny malgrat que estem arribant a mitjanit no passa ni un alé d’aire . El món està desquiciat, ja només faltava que s’hi sumés la climatologia i ens faci també la guitza. Rm demano: Quin hivern es espera?

Queda per veure què passarà a mesura que avanci el mes i, quin juliol-agost ens esperen. Una bona pluja segur que ho posaria tot en ordre.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: