Diumenge de calor 21/35º

Avui ha estat un dels dies més calorosos fins ara amb termòmetres desbocats 34/35º.

Hem anat al Circ Cric amb nets i besnets a veure que ens oferia el Tortell Poltrona i la seva companyia. Resultat? D’excel-lènica com sempre. Ple de gom a gom i, per sort amb aire acondicionat a la carpa! Sort que les actuacions ens han fet oblidar la calor tot i que hem aplaudit i, ens hem aixecat dels seients de forma sovintejada per a mostrar la nostra satisfacció per allò que ens oferien. Ofec total quan hem sortit d’aquell espai.

Dia especial perquè jo, que mai tinc calor, avui ho he passat malament. Dinar de família amb nets i besnets amb ventiladors a tota màquina anys ha fora de joc. No recordo la darrera vegada que els vam fer servir.

Dinar de família amb els nets i besnets que hem anat al Circ Cric, partides de dòmino fent el café i, tarda tranquila sense sortir de casa. Com cada dia, he anat a caminar més tard, passades les 8 del vespre.

Encara costava respirar. Les previsions diuen que aquesta situació persistirà uns quants dies amb temperatures més altes encara. Avui 21/35º. No oblidem que l’estiu encara no ha arribat i, les previsions no son afalagadores.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: