Calor inusual…

Quan pensem que ho tenim tot controlat vet aqui que, és desmorona el clima. Patim una onada de calor poc habitual la primera quinzena de juny. La Naturalesa no vol ser menys que nosaltres, els que pensem saber-ho tot i que ho tenim tot controlat. Craso error diuen a Castella. Estem sotmesos a la Naturalesa que tot ho pot, malgrat els maltractes que molts li atorguen i, es defensa. Malauradament sempre paguem els mateixos, vells i delicats…

Sort de la companyia de parents i amics i, d’un ventilador que ens ajuda a seguir fent com si la xafogor no existís. Compartir taula equival a incloure hi les esperances comunes que, no quedaran enrera pel que fa a nosaltres. Confíem que els propers dies arribi la pluja, ens netegi l’ambient i recuperem les temperatures habituals de l’època que vivim, primera quinzena de juny.

He llegit que a la comunitat valenciana es preveu que aquesta 1a quinzena de juny sigui la més càlida des que hi ha registres: Xàtiva ha assolit els 38’8 ºC el valor més alt d’Europa

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: