Ha arribat la calor

Ahir 12 de juny va ser un dels dies més calorosos fins ara amb termòmetres desbocats 34/35º. Vam anar al Circ Cric amb nets i besnets a veure que ens oferia el Tortell Poltrona i la seva companyia. Resultat? D’excel·lència com sempre. Ple de gom a gom i, per sort amb aire condicionat a la carpa! Sort que les actuacions ens van fer oblidar la calor.  Vam aplaudir i, ens vam aixecar dels seients de forma sovintejada per a mostrar la nostra satisfacció per allò que ens oferien. Ofec total quan varem sortir d’aquell espai. A casa ventiladors a tota màquina anys ha fora de joc. Dinar de família amb els nets i besnets que vam anar al Circ Cric, partides de dòmino fent el cafè i, tarda tranquil·la sense sortir de casa. Com cada dia, vaig anar a caminar més tard, passades les 8 del vespre. Encara costava respirar. Les previsions diuen que aquesta situació persistirà uns quants dies amb temperatures més altes encara.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: