Sempre endavant

Malgrat que allò en el que confiaves i esperaves no surt com t’agradaria. Què vull dir? Que tothom s’estimi de veritat, NO que t’abraci quan li convingui i faci figa quan no li interesses. Ei! no estic depre, simplement m’agradaria que tot fos més senzill per a tothom, de manera especial pels que tens prop teu i, potser, se n’obliden.

Avui dia especial en companyia d’amigues de vida que seguim trobant-nos malgrat les adversitats del moment una vegada al mes. Hem dinat a la Masia amb Mercé, Josefina, Maite. La Merxe des de la distància per culpa de la maleïda pandèmia que pateix algú prop seu i no vol transmetre. Cofiem recuperar el futur enyorat i poder compartir vida amb els amics i parents ben aviat.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: