Qui té por de preguntar s’avergonyeix d’aprendre

Malauradament és quelcom que moltes persones s’apliquen. Millor no saber-ho diuen! S’estalvien de ser útils a algú que necessita ajut i potser podrien oferir-li. Sovint, massa s’apliquen a bugadejar, de manera especial ara que els sobra temps. Coneixen vida i costums de tothom però, NO per ajudar.

Situació sovintejada, innaceptable. Urgeix que tothom aprengui a escoltar i mostrar generositat envers algú que no gosa dir-te que ho passa malament. Recordo una dita que abans repetia la iaia Margarida: tal faràs tal trobaràs… Tant de bo no es faci efectiva. Massa, ho passarien malament.

Tots hem sentit moltes vegades dir aixó no m’interessa sense saber de què va… Tenen por de treballar massa. Sí els queda, però, temps per ploriquejar i donar el malviure -envejant- a aquells que tenen prop seu. Que pensin, que preguntin, que aprenguin, que treballin. Tots hi sortiríem guanyant…

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: