Corpus Christi…

Avui dia de celebració de Corpus, l’Eucaristia. Abans, quan jo era petita, era festa important d’església amb processons incloses. Hi anàvem petits i grans, alguns disfressats com jo i la Teresa de Cal Sallent -al Pont de Vilomara- quan érem petites, jo de nen Jesús amb una bola del món a una ma, l’altra amb un dit enlaire que no li trobo explicació- , ella de Sant Joan, amb un xai de roba.

També a Granollers quan hi vaig arribar era dia notori d’església amb processó inclosa passejant el cos de crist -la Custòdia- per carrers i places. Ah! Només hi podien anar homes. Duien les butxaques plenes de caramels i llaminadures que ens donaven a la quitxalla i a les noies que ens hi apropàvem. Tinc molt present una cantonada, la del carrer Corró/Travesseres. Podria donar noms d’aquells joves que ens agradaven i ens els oferien a grapats: Manel, Eduard, Josep, Miquel, Josep Mª, Franciso. Alguns malauradament ja no hi son…

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: