Pensar, decidir, actuar…

Tres passos per a seguir dempeus quan massa coses, amb les quals havíem confiat fan figa. Podríem afegir-hi persones, algunes de les quals també hi juquen el seu rol. Pensar per descobrir que no anem errats, que alló que no ens agrada no es bo per a tothom. Aleshores hem de saber decidir com dir no i actuar amb conseqüència i dignitat.

Com diuen a Castella éramos pocos y parió la abuela, dita que sempre m’ha cridat l’atenció ara, pura realitat. Compartir serà el lema-acció més important d’un futur immediat que ja ens setja. Jo tinc-tu tens- ells tenen, posat en comú, pot arribar a molts, -no sé si a tots- però ens hi haurem d’esmerçar. Prou afanys de notorietat, caldrà servir a aquells que ho necessitin.

Urgeix recuperar la senzillesa dels nostres avantpassats, aquells que van ser capaços, gràcies al seu esforç gegantí, de crear esperances de vida per a tothom a partir de la bona feina: al camp, a les fàbriques de teixits per exemple i deixar de comprar la la Xina o a…. per tal de que alguns s’hi facin l’agost vulgarment dit en tant que equivalent a fortuna, a esquena dels altres, dels menys afavorits..

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: