El festival Grec i Eufònic presenten una posada al dia canalla i querer d’El Molino

Del 7 al 17 de juliol, MOLINEX suposarà una celebració de la diversitat mitjançant arts escèniques, música, performance, drag xous, DJ sets i accions poètiques. I també mitjançant el rescat de la memòria d’un Paral·lel que va ser la referència barcelonina del music-hall i del cabaret.
Tot plegat emmarcat dins de la programació del Grec – Festival de Barcelona i comissariat per Vicent Fibla, director de l’Eufònic. Dissidències contemporànies des d’una perspectiva multidisciplinària, crítica, queer, transfeminista i desacomplexadament festiva!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: