Com serà la meva vida a partir d’avui?

És una pregunta que segueixo fent me cada dia, quan em desperto, amb confiança. No sé qui cantava la vida te da sorpresas i, com hi ha món -frase de la iaia Margarida- no hi ha dia que no en tingui una de nova i, no pas agradosa. Un dia és algú que tenia de venir a fer quelcom especial i, de sobte, et diu que tornarà a trucar. Avui, el cotxe que no s’engega,

Tothom sap on trobar-te quan et necessita. Dol la desaparició d’alguns amb qui confiaves. A alguns, ni els anys ens deixen creure segons què, de segons qui… No es per entortolligar la llengua, simplement per donar fe de la realitat. A molts els costa ser conseqüents amb el seu fer diari. Jo, el modificaré a partir d’avui 23 de juny 2022.

Ah! i els que m’entren i maneflegen al’ meu ordinador els adverteixo que poden tenir algún esglai…

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: