Puiggraciós sempre al cor

Des dels anys 70 quan vam arribar al’Ametlla del Vallès, el Santuari de la Mare de Deu de Puiggraciós es va convertir amb la nostra Parròquia, prop de les monges que provinents de Sant Pere de les Puel.les van romandre vinculades al Santuari. Ens van ajudar i vam ser presents a totes les celebracions amb fills petits que, àdhuc, col-laboraven amb la seva presència a no importa activitats.

Tot ha canviat, també nosaltres i les nostres famílies. Consti que, per a mi, Puiggraciós és, des d’aleshores la meva Parròquia on intento compartir tant com puc amb la comunitat, amb organitzacions que a partir de Puiggraciós, treballem en diferents camps.

Tot s’ha modificat des d’aquells inicis, però la Mare de Deu segueix éssent la mateixa, la que ens protegeix i vetlla per nosaltres des d’aquell cim inigualable, ara mig protegit on no hi poden romandre els que només van d’excursió. Tenen un espai una mica abans d’arribar.hi per deixar vehicles.

La vista des del cim és digna d’esment. Els dies clars es poden contemplar muntanyes i el mar al fons.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: