6 de juliol. Dia de grans records

Recordar els amics que ens han deixat ajuda a sobreviure. Era el 6 de juliol de 1917 que va néixer Heribert Barrera, català universal que mai va tenir por de dir les coses pel seu nom, home-polític-amic que mai em va fallar. Altre 6 de juliol, el de 1919, venia al món Osvaldo Guayasamin a Equador, aquell indi que va plantar cara a EEUU. Ara, quan es diria que tot falla, tinc molts records a rememorar, hores de de vida compartides, a Catalunya, a Equador, al món ja que amb un i altre vam fer llargs recorreguts i vam contactar amb persones diverses. Amics de vida, grans mestres-artistes en tot el què abasta la paraula. Ambdós han estat cabdals en la meva vida. Encara avui em deleixo i recordo vells-bells moments compartits i els sento propers, en la memòria, en l’esperit. Amics de l’ànima amb els quals vam compartir idees i esperances, a l’entorn de la política, de l’art, de la quotidianitat fins que la mort, envejosa se’ls va emportar.  Us porto al cor!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: