Problemes d’ordinador i de calor…

Avui un tècnic m’ha revisat i posat a to l’ordinador del qual he hagut de prescindir per problemes tècnics dificils d’aclarir. El meu Bloc ha estat manipulat mentre jo era de viatge. Quan vaig tornar a casa no responia, no em permetia escriure-hi, ni em reconeixia. Costa imaginar que algú, aliè, es fiqui on no li correspon. Sort dels tècnics en la matèria que saben com manegar-ho, avui li ha fet falta molt temps per aclarir-ho. Com pot algú manegar allò que no és seu?

Avui novament ens han afectat temperatures contra natura que seguiran, segons han anunciat, els propers dies. Sempre he defensat que prefereixo la calor al fred però, enguany, son verament insuportables. Tinc un ventilador que  mai havia utilitzat i ara em salva les hores de treball.

Sort que de moment el telèfon segueix dempeus. Costa imaginar com podien viure els que ens van precedir: incomunicats de propis i estranys.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: