Necessitem respirar…

La calor ofega, consti que sempre l’he preferida al fred. Fa però un parell d’anys que em costa suportar-la i no és pas la primera vegada que patim temperatures elevades com aquests darrers anys. Recordo, de manera especial les que suportàvem al meu poble El Pont de Vilomara mentre durava l’estiu, quan no existien o no teníem ventiladors i el poble estava de festa.

La vida ens ha portat necessitats que intentem resoldre, de manera senzilla, evitant les finestres i portes obertes mentre hi bat el sol. Màxim un ventil-lador per alleugerir les pitjors hores de migdia i, tenint cura de mantenir tancades portes i finestres fins que el sol desapareix.

Hem d’intentar evitar la presència del sol i l’entrada de la xafogor que, aquests darrers dies, està batent rècords. És el capvespre que urgeix obrir tot el què està al nostre abast per a modificar els ambients generals de les cases.

Com? Obrint portes i finestres única manera de moderar la xafogor dels notres habitacles.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: