6 de juliol. Dia de grans records

Recordar els amics que ens han deixat ajuda a sobreviure. Més encara quan ens han posat la por al cos i ens costa recuperar la vida activa que sempre ens ha mogut.

Hi ha dies que venen marcats, curulls de records. El 6 de juliol de 1917 va nèixer Heribert Barrera, el nostre català universal que mai va tenir por de dir les coses pel seu nom. Era un home-polític-amic que mai em va fallar. Altre 6 de juliol, el de 1919, venia al món Oswaldo Guayasamin aquell indi que va plantar a EEUU. Sempre prop nostre, vam fidels a una amistat fins que la mort envejosa ens els va robar.

Ara, quan es diria que tot falla, tenim molts records a rememorar, hores de les nostres vides compartides, a Catalunya, a Ecuador, al món ja que amb un i altre vam fer molts recorreguts. Vam contactar amb persones diverses, grans mestres-artistes en tot el què abasta la paraula.

Ambdós han estat capdals en la meva vida. Encara avui em deleixo i recordo vell-bells moments compartits i els sento propers, en la memòria, en l’esperit.

Vaig gaudir de la seva amistat i d’ells vaig aprendre a viure-la fent en tot moment el què calia, en tot el que abasta la paraula. Amics de l’ànima, vam compartir idées i esperances. Em van ajudar a descobrir molts per què, a l’entorn de la política, de l’art, de la quotidianitat fins que la mort envejosa se’ls va emportar. Mai us oblidaré.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: