Si les mentides féssin emmudir…

El món seria un espai de muts. El que no sap una història se l’empesca i la fa passar per bona. Malauradament tothom se la creu menys alguns que tenim un sentiment especial que aflora i descobrim la mentida i obrim llums.

Abans solien ser mentides pietoses que no feien mal a ningú, ara, moltes ja no son tant respectuoses i trenquen intimitats. Seria interessant fer una enquesta per descobrir quants queden al marge d’aquesta fal-làcia que mai ha figurat en el meu repertori de poques virtuts. NO sería capaç de dir-ne per res ni per ningú.

Tots coneixem alguns afectats per aquesta fòbia, sovint no per fer mal a ningú sinó per aprofitar-se d’algun vici no admés pel qual té una certa addició i, no vol que els seus propers se n’assabentin.

Ja no diguem quan les mentides depassen tots el limits i poden ser perilloses per les vides i bens de la humanitat. Sabeu? No forma part de la meva manera

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: