Puiggraciós…

Sempre present, des de l’any 1973 quan van arribar al Santuari monges procedents de Sant Pere de les Puelles de Barcelona. La bonhomia que emanaven, pau i serenor que desprenien no es va veure mai alterada per aquella casa-santuari destartalada, sense vidres ni persianes, sense calefacció. Instaven a la pau, amor, convivència amb tots els que ens hi apropàvem, enlluernats per aquelles germanes que ens van acompanyar sempre que ho necessitavem i que segueixen fent el mateix avui, 2022. Eren moments dificils de dictadura franquista. Tots tenim, segur, històries per agraïr, als seus consells i ajuts. Us estimem!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: