Fa quatre anys a Rocafort de Bages

Sort que els records ens acompanyen i ajuden a crèixer en l’esperança d’un futur més equitatiu per a tothom. Alguns el pregonem però, malgrat intentar dur-lo a terme, no ens en sortim. No ho fem prou be!

Fa quatre anys, el 8 d’agost 2018 ens vam trobar a Rocafort, a Santa Maria de les Orenetes amb un grup d’amics procedents de : Barcelona, Calaf, Moià, Artés, Manresa, Sant Cugat, l’Ametlla del Vallès per a compartir un dejuni de tres dies per reclamar-exigir l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats.

Espais de conversa, llargs debats, van fer que aquell temps transcorregués en pura armonia i esperança. Vam preparar escrits i dibuixos que els hi vam fer arribar a la presó.

Fèiem llargues caminades, passejàvem pel poble i parlàvem amb la gent explicant els hi el motiu del nostre dejuni i estada. Vam preparar un acte polític musical a l’Església, obert a tothom, per a la cloenda. La Magali, l’Eulàlia i la Maria van posar-hi música de fons, per acompanyar un reguitzell de poesies que vam llegir entre tots. Record de vida inoblidable!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: