NO a la por i al tremendisme

Abans, l’estiu, era per descansar, deixar enrera feines i obligacions -excepte les familiars- però, d’uns anys ençà, la premsa ajuda a saber què passa al món i a propagar noticies tremendistes que millor no conèixer. Tenim clar que no tot son flors i violes, que la maldat d’uns pocs acapara l’atenció dels mitjans de comunicació i, vulguem o no vulguem, arriben notícies que ens afecten. Per què tanta maldat? Hem vingut a aquest món per a viure prop dels que estimem i ens volen prop seu. Intentem estar prop dels que ens necessiten malgrat que alguns, no majoritaris, es dediquin només a fer mal, no importa a qui i, gaudeixen exercint-lo. Costa d’entendre tanta maldat! Els mitjans de comunicació haurien de tenir cura a no publicar de qualsevol manera fets luctuosos que trastornen sovint el nostre comportament. Intenten inocular-nos la por, el pitjor dels nostres enemics. Jo dic NO a la por. No ens deixem entabanar per aquest sentiment negatiu. Siguem lliures de pensament i de moviments.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: