Telèfon? Calor? Orxata?

Hi ha persones que tenen al-lèrgia al telèfon quan, considero que és un dels grans invents que ens ajuda a parlar amb parents i amics llunyans quan hi ha complicacions. Considero és un gran refugi.

No es tracta de bugadejar! M’agrada saber de la salut d’uns i altres, parents i amics la majoria dels quals som grans i, la millor manera de saber és escoltant la veu i reacció d’aquell amb qui contactes. Consti que amb poques paraules en tenim prou, no es tracta d’explicar vida i miracles de ningú, simplement saber-nos dempeus, torejant la calor que aquest 2022 ens agòbia i maltracta.

Des de sempre preferixo la calor al fred, però, enguany, hem de buscar-trobar els moments idonis per sortir, obligació que tots tenim d’anar a passejar i moure cames a entrada de fosc. Sovint ho aprofito per anar a fer una orxata a Granollers, al carrer Corró, la meva orxateria de tota la vida, on serveixen uns gelats i orxata d’excel-lència, com MAI he trobat enlloc més. No expliquen mai el seu secret.

Es diria que el telèfon també pateix per mor de la calor. Avui Santa Rosa, no he aconseguit poder felicitar a algunes amigues que porten aquest nom. Serà que n’abussem amb excés i no arriba connexió quan la necessitem? O que telefònica pateix restriccions i ens faran gruar per comunicar-nos? Paguem preus elevats com per tenir bona comunicació, sense restriccions

Per què només ens queixem? Fred, calor, telèfons muts, por i evitar sortir en hores altes de calor? La vida és compartir i, no cal dir, que ens ajuda a seguir dempeus escoltar les veus dels que estimem.

M’esborrona pensar amb l’hivern que ens espera si ha de ser conseqüent a la xardor que patim aquest estiu. Sempre he escoltat als més grans i recordo un refrany freqüent que diu: ni el fred ni la calor no queden mai enrera.

Espero i confio en que el refrany no es faci efectiu. Tant de bo tinguem un hivern benigne, rera un estiu calorós…

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: