Menjar xocolata?

La xocolata és el meu vici després del café que segueix al dinar. Quina? Sempre Nestlé postre, negre, que no sé per què, però ara no trobo. Cap explicació. L’han sustiuïda -potser ja existia però no coneixia- per una de quadrets petits, diuen negre, que no té res a veure amb l’anterior.

On trobar-la? Internet no la dona per desapareguda però, on jo la comprava m’han dit que NO els en serveixen. No m’agrada fer propaganda però, el seu sabor, no el trobo en cap altra

Algú m’ho pot aclarir? Gràcies!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: