Temps per recordar

Molts familiars i amics estan de vacances. Per a mi son temps per recordar moments viscuts, a través dels quals revisem la història de les nostres vides. Enguany, castigats a no sortir massa del nostre entorn, de manera especial els més grans, recordem el nostre caminar per la vida amb fills petits, de quan hi érem tots, la família sencera. Sortides a la platja i a la muntanya. A festejar festes arreu amb parents i amics. Hem d’aprofitar qualsevol moment -per petit que sigui- per a gaudir-ne. Tot té el seu moment just, paraules, encontres, potser discussions profundes amb persones estimades que ja no hi son però que mai oblidarem. Avui son un aixopluga en el qual refugiar-nos pensant que res és igual, ni la gent, ni el seu fer, ni el seu pensar-obrar. No dic millor ni pitjor, simplement diferent. Ens costa d’acceptar la solitud! Sobretot per a les persones que hem estat envoltades de molta gent. Res és millor que compartir, amb parents, amics i coneguts els nostres, dubtes, les nostres alegries i neguits. No em refereixo a bugadejar, fet que alguns practiquen no pas per ajudar sinó per torpedinar situacions que no els pertoquen.Aprofitem la solitud  per a gaudir-la. Tanquem els ulls i, àdhuc, sentirem proper el seu flaire, els seu alè…

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: