Puiggraciós. Per què no cuiden l’accés els responsables?

Els ajuntaments responsables és secunden els uns amb els altres. El camí que hi porta des de l’Ametlla fa esborronar. Ha arribat el moment de prendre decisions, si no volem que el nostre estimat Santuari de Puiggraciós quedi aïllat i nomes els que caminen o corren seguiran passant-hi amb el risc de trencar-s hi coll i barres com dèiem abans mentre els que manen segueixin sense complir els seus compromisos electorals de vetllar pel benestar de nosaltres, els ciutadans del carrer, aquells que no tenim nom però tenim vot i no els votarem!.

El camí que hi porta des de l’Ametlla, molt concorregut per la gran quantitat d’urbanitzacions acumulades, amb gent arribats d’arreu, alguns dels quals fan servir de dormitori ja que treballen a diferents llocs de la zona, son molt passius i no volen mal de cap. Si el cotxe es trenca en compraran altre però no és aquest el meu pensar ni fer.

Paguem impostos de poble important i, les possibilitats son minses. O ho solvent ja o, hauran d’assumir conseqüències a les properes eleccions. Tenim memòria, ells NO!

EXIGIM que el camí per arribar al Santuari sigui revisat i asfaltat per no deixar aïllada aquella zona de fervor popular dels que vivim en aquest entorn i rodalies.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: