Tenir paraula…

Vet aqui que aquesta és una frase feta que ens ha marcat la vida a molts. Mai dir una mentida per pietosa que sigui. Avui molts, joves i no tant joves, desconeixen el significat, tant els fa alló que avui pensen i diuen i demá guardaran en algun raco de la memòria, a l’oblit.

No es tracta només pel que fa a feines i diners. Tenir paraula, per a la gent de la meva edat ha significat sempre no mentir ni que siguin mentides que no modifiquen fets. Si et compromets a dir o fer quelcom i deixes de fer-ho, equival a no complir la paraula contreta amb qui sigui, un familiar, un amic, un veí.

Avui no es porta… tot s’improvitza i, els que hem tingut moltes feines i responsabilitats tenim clar el seu valor sense el qual moltes coses bones no s’haurien dut a terme. Des que tinc ús de raú, sempre he fet ús d’aquest valor avui gairebé desaparegut: tenir paraula

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: