Tanta xafogor ens fa perdre l’oremus…

Com es defineix aquesta frase? Segons el diccionari: Desorientar-se, perdre la seguretat d’una cosa. Els «oremus» són els senyals que hi ha en els missals per indicar on s’ha de començar la missa i el rés.

Aquesta és la definició del diccionari però, avui, podria tenir-ne d’altres entre les quals, i potser la més notòria és el fet d’estar aïllats, de manera especial els més grans per evitar contagis. Hem perdut els nostres costums i maneres de fer quotidianes, els petits vicis que ens ajudaven a conviure amb coneguts, amics, veïns. Maleïda por, inoculada, que costarà que desparegui de moltes ments.

M’agrada anar a caminar, ho faig cada tarda-vespre, ara però cal esperar que la temperatrura millori. Costa sortir però, la fosca arrriba més aviat i, per tant, hem d’aprofitar l’entremig per gaudir del nostre rutinari passeig.

Sempre he defensat la calor al fred. Enguany però rectifico. La calor et deixa desmanegat, no estem prou preparats per resistir-la sense aire condicionat i, som una gran majoria els que no en tenim.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: