Dies de grans records…La Marxa Mundial per la Pau i la no violència a través del 5 Continents

Intentaré, a través de petits missatges, exposar cada dia aquell nostre caminar a través dels 5 Continents amb un sol reclam No a les guerres que es va iniciar el 2 d’octubre de 2009 a Wellington i va acabar a Punta de Vacas-Argentina el 2 de gener 2010..
El 25 de setembre de 2009, vaig sortir de casa i vaig tornar el 6 de gener de 2010.
Vaig participar a la Marxa Mundial per la Pau i la no violència en nom de Fundació Cultura de Pau que presideix Federico Mayor Zaragoza. Experiència extra que va marcar la meva vida. Gràcies Federico.
 
Intentaré, a través de petits missatges, exposar cada dia aquell nostre caminar a través dels 5 Continents amb un sol reclam No a les guerres que es va iniciar el 2 d’octubre de 2009 a Wellington i va acabar a Punta de Vacas-Argentina el 2 de gener 2010.
Jo hi anava en representació de Fundació Cultura de Pau que presideix Federico Mayor Zaragoza.
Montse foto MM

El 25 de setembre de 2009, vaig sortir de casa i vaig tornar el 6 de gener de 2010.
Vaig participar a la Marxa Mundial per la Pau i la no violència en nom de Fundació Cultura de Pau que presideix Federico Mayor Zaragoza.
Aniré fent recordatoris d’aquelles dates a partir de Auckland i de les illes Chatam -que els mori ori que les habiten nomenen Rekohou- És el primer lloc de la terra on arriba la llum.

Wellington va servir per tal que l’equip base format per 20 persones d’arreu del món -que ens delíem per aquella aventura- ens coneguéssim. La majoria no ens havíem vist mai. Jo era sempre la més gran.
Vam caminar per pobles i ciutats, vam recórrer més de 200 mil Km. Vam visitar i clamar per la PAU a 105 pobles, de més de 40 països. Vam utilitzar diferents mitjans: avions, vaixells, busos, taxis, camions avionetes, avions militars, piragües, motos, bicis, trens i, moltes cames. Allotjaments de tota mena, gairebé vam dormir sempre a terra amb sacs, poques vegades damunt d’un matalàs.
Llargues caminades per arribar on calia per compartir amb els ciutadans dels pobles on ens trobàvem. Dormir poc i menjar cadascú el què podia. Jo amb celiaquia ho tenia difícil però, sabeu? No vaig perdre el meu pes mai. Els plàtans em van ajudar a seguir dempeus
Aniré fent recordatoris d’aquelles dates a partir de Auckland i de les illes Chatam -que els mori ori que les habiten nomenen Rekohou-. És el primer lloc de la terra on arriba la llum.
Wellington va servir per tal que l’equip base format per 20 persones d’arreu del món -que ens delíem per aquella aventura- ens coneguéssim. La majoria no ens havíem vist mai. Jo era sempre la més gran.
Vam caminar per pobles i ciutats, vam recórrer més de 200 mil Km. Vam visitar i clamar per la PAU a 105 pobles, de més de 40 països. Vam utilitzar diferents mitjans: avions, vaixells, busos, taxis, camions avionetes, avions militars, piragües, motos, bicis, trens i, moltes cames. Allotjaments de tota mena, gairebé vam dormir sempre a terra amb sacs, poques vegades damunt d’un matalàs.
Llargues caminades per arribar on calia per compartir amb els ciutadans dels pobles on ens trobàvem. Dormir poc i menjar cadascú el què podia. Jo amb celiaquia ho tenia difícil però, sabeu? No vaig perdre el meu pes, mai. Els plàtans em van ajudar a seguir dempeus

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: