La vida, els amics…

Sempre penso que la vida seria dura si no tinguessim amics. Algú pot imaginar-la en solitut?Enraonar, discutir si cal els temes en els quals no coincidim, la manera d’abordar-los i resoldre’ls, serien complicats, a falta d’opinió al-liena.

Xerrar amb amics i coneguts és un aprenentatge, constant i continuat que ningú pot obviar. El pensament és lliure i, cadascú té el seu propi que mereix ser respectat. La pluralitat ajuda a procurar el benestar de tots, si som capaços d’escoltar i fer propostes a favor f’uns i altres.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: