Setembre sense pena ni glòria

Desde sempre he tingut aquest mes com a important, ple d’esperança confiant que el nou curs ens aportarà allò que necessitem. No he dit allò que volem sinò que, ens seria útil poder aconseguir.

Per les famílies nombroses com la nostra, l’arribada del nou Curs escolar suposava sempre, noves despeses de roba per els fills, que, any rera any creixien i la roba els quedava justa. Teníem 9 fills per acomboiar i, res era fàcil.

Era però temps de felicitat pels fills: retrobament d’amics a la classe, potser nous mestres. Moltes coses a explicar -el telèfon no era habitual com ara-, i explicaven les experiències viscudes, sovint amb cosins i tiets, a la platja o a la muntanya.

Setembre, inici de curs escolar, passa ara sense pena ni glòria. Tothom està comunicat tot l’any amb els telèfons mòvils a qualsevol hora de dia i nit. Els secrets estàn avui a l’abast de tothom en el moment que qualsevol fet, per inesperat que sigui, arribi de no importa quina sigui la part del món.

Ja no queda res per sorprendre! Tot està a l’abast de qualsevol dia i nit…

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: