Marxa mundial per la Pau i la No-Violència

El diumenge 20 de setembre 2009 -fa 13 anys-, les poblacions de l’Ametlla, les Franqueses i la Garriga vam fer, conjuntament, una etapa simbòlica de la Marxa Mundial per la Pau i la No-Violència, la ruta oficial de la qual va començar el 2 d’octubre a Nova Zelanda.

El recorregut-recordatori , de cinc quilòmetres, va començar a la plaça de l’Ajuntament de l’Ametlla i va acabar al Camp de Vol de Rosanes, a Llerona, recentment museïtzat.

Va encapçalar la marxa Federico Mayor Zaragoza, president de la Fundació Cultura per la Pau, que va fer un breu parlament abans de començar el recorregut. Montserrat Ponsa, jutgessa de pau de l’Ametlla; l’alcalde de l’Ametlla, Jordi Pousa; l’alcalde de les Franqueses, Esteve Ribalta; i l’alcaldessa de la Garriga, Neus Bulbena, també van fer els seus parlaments abans de sortir, a les deu del matí.

També ens va acompanyar Pasqual Maragall, i molts amics de Granollers.

La Marxa, va estar impulsada per Món sense Guerres, el Moviment Humanista i la Fundación para una Cultura de Paz. Posteriorment vaig fer tot el recorregut representant los a tots, 105 dies a través dels 5 Continents. Experiènncia de vida inimaginable. A tots, gràcies!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: