25 setembre 2009

Avui fa 13 anys que estava il-lusionada però una mica temerosa de la meva aventura amb la Marxa Mundial per la Pau i la no violència organitzada per Un mundo sin guerras a la que ens vam aplegar un equip de 20 persones, arribades de diferents punts de la geografia mundial. Jo hi vaig oparticipar representant a Federico Mayor Zaragoza i la seva Fundación Cultura de Paz.

105 dies a través dels 5 Continents. Vaig sortir de l’Ametlla del Vallès direcció a Singapur-Nova Zelanda on van donar el tret de sortida a la Marxa. Vaig formar part de l’equip inicial i vaig fer tot el recorregut. Rafael de la Rubia, era qui portava la iniciativa, ben tramada, amb un equip de persones la majoria de les quals no ens coneixíem ni parlàvem la mateixa llengua, provinents de diferents punts del planeta. Tots teníem però mateixos ideals de Pau i Justícia que vam trobar i proclamar arreu on ens esperaven.

105 dies ben programats per l’equip que, encapçalat per Rafael de la Rubia -és qui tenia els contactes- ens esperaven a la nostra arrivada arreu del món. Avions, trens, busos però sobretot molts peus i cames per aconseguir arribar arreu on ens esperaven persones desconegudes amb un mateix ideal de pau i justícia per a tothom.

Ens van acollir amb amor i generositat arreu però, mai sabíem si dormiríem en una escola, en un poliesportiu o si podríem tener accés a una residència on ens acollís un matelàs i tinguéssim una dutxa i poguéssim rentar la roba simple que portàvem.

Arreu vam caminar molts km diaris acompanyats de persones que es desfeien per ajudar-nos. Cap interferència aguda durant els 105 dies al voltant del món. Inimaginables les vivències que segueixen vives en el meu cor i a la meva memòria passats 13 anys. A tots, GRÀCIES!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: